Търсене

Една добра история за избелване на зъби у дома

При ежедневната употреба на чай, кафе, шоколад, газирана вода, подправки, сосове, а и пушенето на цигари, се стига до пигментация в микропорите на емайла, което води до много жълтеникавия оттенък...

И дори да се спре всичко това да се употребява, и да се спре пушенето, то жълтеникавото си остава. Какво да се прави? Наистина ли трябва да се ходи при зъболекаря и да се платят луди пари за вредните и не безопасните процедури? Не! ДА НЕ СТЕ ПОСМЕЛИ!! Има вероятност да се увреди емайла и да се утежни още повече ситуацията…

И така, какво да се прави?


Aз също си зададох въпроса и започнах "проучване" в интернет. Съветват ни различно: да се чистят зъбите със сода, с избелваща паста за зъби, да се използват специални плочки, етерични масла, да се изплакват зъбите с чайни гъбички и така нататък. Аз, разбира се, всичко това го опитах, но ефект нямаше и зарязах това начинание, решавайки да отида на зъболекар.

И буквално в навечерието, преди да отида при стоматолога, колежките ми започнаха да ме разубеждават, като казваха, че само ще си разваля емайла и ще остана изцяло без зъби ... и ме посъветваха, вместо зъболекар, да пробвам USB Mobile комплект за избелване на зъби с химикал гел на Star Smile

Аз лично подробно се порових, къде може да се поръчат и на каква цена. Аз си направих поръчка, получих ги по куриер и започнах да ги използвам.

И какво мислите? При завършването на курса, зъбките ми станаха БЕЛОСНЕЖНИ! Трудно е да се повярва, но е факт!


По отношение на доставката, пакетът пристигна с куриер, с наложен платеж. Така, че всичко е безопасно.

Цената на USB Mobile комплект за избелване на зъби с химикал гел на Star Smile е десет пъти по-ниска от избелване в клиника. Решете сами за себе си - много ли е това, или не, като се има предвид високата ефективност на избелващите гелове STAR SMILE!!!

Е, добре, надявам се тази информация да е била полезна за вас и най-накрая да получите така желаната белота на зъбите, в продължение на 30 минути на ден! Желая ви късмет!


Кристина Живкова- клиент


70 преглеждания

© 2017- 2020 all rights reserved by STAR SMILE

Абонирай се за бюлетина и на секундата ще имаш код за 7% отстъпка, независимо дали продукта е в промоция ;) Виж чат съобщението, след абонирането ;)