Търсене

Мерки за безопасност в предвид COVID 19 в компания STAR SMILE Bulgaria

Здравейте,


Въпреки създалата се ситуация и въведеното извънредно положение в България от 13.03.2020 г., бихме искали да ви уведомим, че безопасността, както на вас – нашите клиенти, така и на нашите служители, са приоритет за нас.

В този момент е изключително важно да се адаптираме към ситуацията, да бъдем отговорни и разумни и да обединим усилията си в една посока – здравето на всички нас.Уверяваме ви, че продължаваме работата си със същите темпове, както досега и поемаме ангажимента да направим максималното по силите си, за да изпълним всяка приета поръчка. Бихме искали да споделим с вас мерките, които предприехме, както и няколко препоръки как да повишим нивот


о на безопасност:

  • Въведохме високо ниво на хигиена в нашия склад – началната точка по изпълнение на всяка една поръчка. Извършва се редовна дезинфекция на складовите помощения, работните повърхности и оборудването, с което се работи. Служителите в склада извършват дезинфекция на ръцете си и се стараят да ограничат максимално контакта с продуктите. Препоръчваме на куриерите да носят маски и ръкавици по време на доставка на пратките. При комуникцията ни с куриерските фирми, бе изразено тяхното желание да следват тази практика.

  • Голяма част от нашите служители работят от вкъщи – мярка, която смятаме, че трябва да бъде предприета при възможност от всеки един от вас.Препоръчваме ви да се възползвате от опциите за заплащане на вашите поръчки онлайн, за да избегнете контактът с банкноти и монети, които преминават през много ръце.

  • Доставката на продуктите протича нормално и се извършва удобно до вратата на вашия дом, като се стараем да удовлетворим вас, нашите клиенти по добър и безопасен начин.


Живеем в свят на технологии и благодарение на това имаме възможност да преминем на онлайн режим изключително бързо – имаме неограничен достъп до информация,  пазаруваме необходимото без дори да се налага да излизаме от комфорта на дома и поддържаме връзка с хора, с които ни делят хиляди километри.

Приозоваваме всички да се вслушате в съветите от здравните власти за ограничаване на разпространението на вируса и да предприемете съответните мерки.

Нека бъдем отговорни и разумни и поставим здравето на нас и нашите близки на първо място.

Нека не забравяме, че промяната, която настъпи в ежедневието ни е временна мярка и целта й е единствено нашата безопасност.

Останете у дома!

#останетевкъщи

92 преглеждания

© 2017- 2020 all rights reserved by STAR SMILE

Абонирай се за бюлетина и на секундата ще имаш код за 7% отстъпка, независимо дали продукта е в промоция ;) Виж чат съобщението, след абонирането ;)