Търсене

Съвети за алтернатива на избелване на зъби

  1. Мийте зъбите само с меки четки за зъби най-малко два пъти дневно. Редовно ползвайте конец за почистване.

  2. Избягвайте храни и напитки, които оцветяват като червено вино, газирани напитки, кафе, черен чай. Изплаквайте устата след консумация.

  3. Водите за уста често съдържат вредни химикали, които могат да оцветят зъбите

  4. Редовно посещавайте зъболекар за премахване на зъбен камък и полиране. Почистването и полирането на зъбите е задължително, тъй като ще намали риска от появяване на кариеси и натрупване на зъбен камък.

  5. Не консумирайте твърде горещи или твърде студени храни и напиткиИзбелването на зъбите със средства за домашна употреба ви помага да избегнете третирането с лазери и химикали, но резултатите идват с постоянство и търпение. Тези методи за домашно избелване на зъби са доста популярни и дори препоръчвани от специалистите. Въпреки това, преди да пристъпите към който и да е от тях е добре да се консултирате с вашия стоматолог. Посрещнете лятото с широка усмивка и се радвайте на добро настроение и блестящи зъби.

64 преглеждания

© 2017- 2020 all rights reserved by STAR SMILE

Абонирай се за бюлетина и на секундата ще имаш код за 7% отстъпка, независимо дали продукта е в промоция ;) Виж чат съобщението, след абонирането ;)