Търсене

Топ 6 на най-задаваните въпроси ПРЕДИ избелване на зъби

Няма как да не сте си задавали куп въпроси, когато избирате нов продукт за тялото си или косата. Същия момент със сигурност го имате и когато искате да постигнете по-бели зъби с продукти за домашна употреба.


ЕТО ДНЕС е денят, в който след стотици клиенти, въпроси и консултации, STAR SMILE решихме да опишем накратко ТОП 6 най-задаваните въпроси ПРЕДИ избелване на зъби.

Неможем да опишем и дадем отговор на всичко което вълнува бъдещия клиент, но надяваме се да даде точния отговор на теб сега, за да си по-спокоен когато взимаш решение за зъбите си.


Даааа. Виждаш, че зъбите се "изхабяват" с времето. Всички искаме да останат бели и хубави завинаги , като млечен зъб на малко дете, но растем и нещата се променят.

Най-честите причинители на оцветяването на зъбите са нешата, които консумираме с удоволствие - ароматно кафе, чаша хубаво червено вино или доста вредния навик тютюнопушенето. Всичко това се полепва в не привлекателния жълто-кафяв цвят в порите на зъбите ни. С времето получаваме така отблъскващия жълт отенък по зъбите или част от тях.


Е, ето и въпросите, които всеки задава:

Продуктите ще увредят ли емайла на зъбите ми?
  • На пазара съществуват стотици продукти и да част от тях са много агресивни към зъбите и увреждат емайла и структурата в дълбочина, само и само да предизвикат моментален ефект. Защото всички знаем, че когато е бързо, ни устройва повече. В STAR SMILE не проповядваме тази теза. Продуктите не са агресивни към зъбите, т.к. не съдържат химикалите, които разрушават структурата на зъба. Химикал Гела STAR SMILE е на основата на кислородна вода, която е в % съдържание достатъчно, че да не уврежда по никакъв начин зъба. Останалите продукти са без пероксидни и още по-деликатни към зъбите, затова се препоръчват и за чувствителни зъби.

Трябва ли да променя ежедневието си или пастата си за зъби?
  • По никакъв. Единственото условие е след процедура, ЕДИН час да не консумирате цветни храни и напитки или да пушите! Пастата за зъби е пожелание на вас. Не е необходимо да използвате специални пасти на специални марки за чувствителни зъби или за допълнително избелване!Защо да не отида при зъболекар, а да използвам вашите продукти?
  • Всичко е въпрос на преценка! Както знаете професионалните услуги при зъболекар са значително по-скъпи. След процедурата, за 10 дни трябва да промените ежедневието си на 180 градуса - увреден емайл, пиене от сламка, трудно хранене заради болка в зъбите, режеща болка в зъбите при вдишване, раздразнени венци, специлни пасти и вода за зъби, и още, и още. Дори при това химическо избелване на зъби, имате 7-8 месеца ефект. След това нещата отново идват по старому. С продукти STAR SMILE ще получиш безболезнено и не увреждащо избелване на зъби. Е няма да е за 30 минути, но по-добре бавно и сигурно, отколкото бързо и разрушаващо!

Каква е ролята на лампите в комплектите?
  • Лампата я приемете като проводник. Излъчваната от нея LED светлина е с достатъчна сила, че да загрее и активизира избелващите съствки и масла в гела, който сте поставили на зъбите. Комбинацията дава най-силен ефект.

Каква е разликата между лампите и имате ли сервиз?
  • Разликата е в големината, мощността и гаранцията. Лампата от синия комплект е по-малка, на батерий е и е с 6 месеца гарнция на устройството. Дори и да смените батерийте след 6-я месец, качеството на светлнината няма да е същото. USB mobile лампата е по-голяма, по-мощна и се захранва директно от мобилното ви устройство. Обхваща дори и задните зъби и гаранцията й е 12 месеца. Ако лампата се повреди преди гаранционния срок да изтече, тя се подменя веднага с нова.

Как да избера правилния комплект или продукт за избелване на зъби?
  • Всичко зависи от вашия тип зъби и преценката кой продукт ще ви е най-удобен за употреба! Ако имате нормални зъби, без проблеми с венците изберете комплект с Химикал Гел. Ако имате чувствителни зъби се насочете към комплектите с гелове за чувствителни зъби или Ленти STAR SMILE Premium.


190 преглеждания

© 2017- 2020 all rights reserved by STAR SMILE

Абонирай се за бюлетина и на секундата ще имаш код за 7% отстъпка, независимо дали продукта е в промоция ;) Виж чат съобщението, след абонирането ;)