Търсене

Безвредно избелване на зъби с активен въглен и кокосово масло

Активният въглен е вещество с високи абсорбционни свойства. Той премахва токсините като ги улавя и залепва по своята повърхност. Не се абсорбира от тялото, а преминава през храносмилателният тракт заедно с всички химикали и токсини полепнали по повърхността му. Той е добро първо средство при всякакъв контакт с токсични агенти, но не бива да се приема, когато искаме нещо да се абсорбира от тялото (лекарства, витамини, добавки). Чудесно средство след употреба на алкохол. Ако се налага да използвате активен въглен, поради някакво химично, медикаментозно или хранително отравяне, осигурете приема му през устата възможно най-бързо и потърсете Бърза Помощ. Смесват се 2 лъжици прах в чаша вода и се изпива възможно най-бързо. Или се приема съответната доза таблетки според предписанието върху опаковката. Неправилно е да се комбинира с млечни продукти, защото неутрализират действието му. Като самостоятелно лечение за възрастен човек се приема посочената доза 3 пъти дневно. Като силен дехидратант, не бива да забравяме, че заедно с активният въглен трябва да се приема много вода. Можете да го намерите в състава на лекарства срещу ухапвания от насекоми, използва се в газовите маски и разбира се, е основното вещество във водните филтри за пречистване на вода в домашни условия.

Но как всичко това помага зъбите да бъдат “избелени”Как се използва? Купувате си активен въглен от тук: Star Smile Magazin или под формата на таблетки от аптеката (20 таблетки за 2,51 лв). Една четвърт чаена лъжичка прах или половин стрита на прах таблетка е количеството, необходимо за една процедура. Потапяте навлажнена четка за зъби в черния прах и внимателно поставяте в устата си. Не се притеснявайте от вкуса - няма такъв. Четкане 2 минути с малки кръгови движения, без силен натиск. Черното се изплаква лесно и отдолу се появяват по-бели, лъскави и полирани зъби. Можете да използвате този метод, когато решите. Видим резултат има още след първите процедури. Вторият вариант е да изберете комплет с USB лампа и гел с активен въглен и кокосово масло

Естествено в първият момент, когато видите цялата си уста оцветена в черно, може би няма да съм най-любимият ви човек, но след добро изплакване и много добро изчеткване с чиста четка и почистване с конец ще промените мнението си. В устата активният въглен прави точно това, което и в стомаха: премахва токсините и органичните наслагвания(оцветяванията от храна и напитки).


#starsmilebg #usbmobilestarsmile #activatecharcoal

62 преглеждания

© 2017- 2020 all rights reserved by STAR SMILE

Абонирай се за бюлетина и на секундата ще имаш код за 7% отстъпка, независимо дали продукта е в промоция ;) Виж чат съобщението, след абонирането ;)