top of page

Доставка и връщане

ПОРЪЧКА
За да поръчате от нашия онлайн магазин, трябва първо да изберете желания артикула, след което да натиснете бутона "Добави в кошницата". Прегледайте съдържанието на кошницата, която се намира в горния десен ъгъл на сайта и натиснете бутона "Поръчай". След като го направите, трябва да натиснете двата последователни бутона "Следващ", да изберете начина на плащане- с наложен платеж, и накрая да натиснете бутона "Потвърждавам поръчката". На посочения в профила си е- мейл ще получите потвърждение на поръчката си. На посочения е-майл ние ще ви информираме за нейния статус. След като сте направили Вашата поръчка, при необходимост ние ще се свържем с Вас, за да уточним наличността на стоката и подробностите около доставката. Всеки клиент може да откаже направена поръчка, без да упоменава причините за това. Отказът на поръчка може да се направи на е- мейл office@starsmile-bg.com. За да е валиден отказът, клиентът трябва да предостави в е- мейла имената, с които е регистрирана ппоръчката, своя е- мейл, телефонен номер, който е посочил в поръчката, номерът на поръчката, нейното съдържание и стойност.  Поръчки, получени без коректни данни на купувача или липсващи такива, се анулират, ако не получим коректните данни до 48 часа след постъпването на поръчката. Такива поръчки получават статус „ОТХВЪРЛЕНА”, поради невъзможност да бъдат изпълнени.
ПЛАЩАНЕ
Плащането на направена поръчка може да стане според избрания от Вас по време на поръчката метод:
с наложен платеж при получаване на пратката
ДОСТАВКА
Доставката при поръчка от нашия онлайн магазин се извършва в цялата страна чрез Спиди Куриер АД до техен офис или посочен от Вас адрес. Адресът за получаване на стоката/ услугата да не е „До поискване” или до „Пощенска кутия”! След като сме приели Вашата поръчка и сме уточнили подробностите около нея, ние ще Ви изпратим желаните артикули веднага, ако ги имаме в наличност. Доставката се заплаща от клиента по действащите тарифи на Спиди Куриер. Поръчки, получени без коректни данни за доставка на купувача или липсващи такива, се анулират, ако не получим коректните данни до 48 часа след постъпването на поръчката. Такива поръчки получават статус „ОТХВЪРЛЕНА”, поради невъзможност да бъдат изпълнени. 
Поръчки, извършени и потвърдени в работен ден до 14:30h, се изпращат в същия ден, ако артикулите, които сте поръчали, са налични. Поръчки, направени в събота, неделя и през официалните празници, се доставят на втория работен ден след това. Потвърждаването става чрез получаване на е-мейл. Ако даден артикул не е наличен в момента,ние ще Ви уведомим за това по телефона или на е- мейл. При необходимост се свързваме с Вас по телефона, за да уточним подробности по Вашата поръчка!
Времето за доставка е до 2 работни дни. (изключения правят случаите на забава от страна на куриерската компания и малките населени места, които се обслужват по график на куриера.)Не носим отговорност за забавяне в доставките по вина на куриера!
 
Поръчки направени в петък, се доставят в събота /за по-големите населени места/ и понеделник /за по-малките населени места/, изключение правят онези, които са адресирани до офис на Спиди Куриер АД - на следващия работен ден.
Ако желаете поръчката ви да бъде доставена в различно от посоченото по-горе време, моля ни пишете на office@starsmile-bg.com или ни се обадете на +359 988 22 10 20
ВРЪЩАНЕ
Можете да върнете поръчан продукт в момента на получаването му, без да е необходимо да посочвате причина за това. В този случай заплащате единствено доставката и връщането на продукта по действащите тарифи на Спиди Куриер АД.
Можете да върнете закупен от нас продукт до 2- ия работен ден от сключването на договора за покупко- продажба или до 2- ия работен ден от получаването на стоката/услугата, без да дължите каквито и да било обезщетения и/или неустойки. В този случай заплащате единствено доставката и връщането на продукта по действащите тарифи на Спиди Куриер АД. Стойността на върнатия продукт се въстановява по Ваш избор по сметката Ви или с пощенски паричен превод по Спиди Куриер АД в срок до 3- ия работен ден от получаването на стоката/услугата обратно. Продуктът не трябва да е ползван, трябва да е в оригинална опаковка и с оригинални етикети. Не трябва да има следи от използване или щети ( счупване, липсващи компоненти и тн.) При неспазване на горепосоченте условия, можем да откажем да приемем обратно върнатия продукт и да върнем сумата за него.
ЗАМЯНА
Можете да замените закупен от вас продукт за същия продукт,  Направете го до 2- ия работен ден от сключването на договора за покупко- продажба или до 2- ия работен ден от получаването на стоката/услугата, без да дължите каквито и да било обезщетения и/или неустойки. В този случай заплащате единствено доставката и връщането на продукта и изпращането на новия продукт по действащите тарифи на Спиди АД. Ако стойността на върнатия продукт е по- висока от стойността на взетия впоследствие, разликата се въстановява по Ваш избор по сметката Ви или с пощенски паричен превод по Спиди АД в срок до 3- ия) работен ден от получаването на стоката/услугата обратно. Ако цената на новия избран продукт е по- висока, разликата е можете да доплатите с наложен платеж при получаването му. Продуктът, който заменяте не трябва да е ползван, трябва да е в оригинална опаковка и с оригинални етикети. Не трябва да има следи от използване или щети (счупване, липсващи компоненти и тн.) При неспазване на горепосоченте условия, можем да откажем да приемем обратно върнатия продукт или да го заменим с друг.

bottom of page