top of page
Търсене

Как да върнем белотата на зъбите си по безопасен начин

Избелване на зъби за искрящо бяла усмивка – как да я постигнем и съхраним за дълъг период от време


За съжаление, късметлиите със зъби, запазващи естествената си белота през годините, са малцина. Дори тъмнокожите, чиито ослепителни усмивки изплуват в съзнанието ни, всъщност не са с толкова бели зъби. Цветът им просто е в силен контраст с тъмната кожа, което води до илюзорния ефект за по-бяло бяло. Затова и летният тен може да ни помогне временно да имаме по-красиво изглеждаща усмивка, но насред зимния сняг жълтеникавите отенъци няма как да останат скрити.


Как да върнем белотата на зъбите си по безопасен начин?

sTAR sMILE bg


Важно е да знаем, че колкото и пожълтели да са зъбите ни, никога не е късно за промяна. Пожълтяването на емайла е обратим процес. За да бъде безопасен обаче, е необходимо внимателно да изберем предпочитания от нас начин за избелване.


Звездна усмивка със Star Smile у дома


Star Smile е българска марка, предлагаща напълно безопасни и ефективни продукти за избелване на зъби в домашни условия. Интересното за бранда е, че е създаден от хора опитвали се да постигнат мечтаната белота с години, но без успех. Именно това и ги вдъхновява да потърсят алтернативно решение.


Днес Стар Смайл разполага с близо 5 години опит в изследванията и производството на продукти за домашно избелване на зъби, както и с над 55 000 доволно усмихнати потребители из цяла Европа.


Как се случва магията?


Избелването на зъбите с продуктите на Star Smile наподобява кабинетното избелване, но е много по-щадящо, безболезнено и безопасно в сравнение с него. Причината за това е в сходните съставки, използвани и в двата случая, но съдържащи се в много по-ниска концентрация в средствата за избелване на Стар Смайл.


Такива са например Phthalimidoperoxycaproicacid (PAP), фталимидопероксикапроновата киселина, нанохидроксиапатитът и калиевият цитрат. Прилагани ежедневно в рамките на две седмици, но в ниски дози те са в състояние да възстановят естествената белота на зъбите. Тези съставки се свързват с органичните вещества в емайла ни и ефективно отстраняват оцветяванията. Тях можем да открием в много от геловете, праховете, лентите и останалите избелващи продукти на Star Smile.


LED LIGHT WITHE TEETH

За още по-интензивен и бърз ефект екипът зад марката ни осигурява и специални LED лампи по подобие на тези в зъболекарските кабинети, но за домашна употреба. Те са лесни за ползване и изключително ефективни. Едновременното прилагане на избелващите съставки в геловете Star Smile и силно проникващата LED светлина от лампите е в състояние да ни дари с до 10 нюанса по-бели зъби и то за броени дни.