top of page
Търсене

Защо да използвам Star SMILE продукти за домашно избелване на зъби?

Актуализирано: 9.07


Преценката е от съществено значение! Както знаете, професионалните услуги на зъболекар са значително по-скъпи. След процедурата, трябва да промените ежедневието си напълно - увреден емайл, пиене през сламка, затруднено хранене поради болка в зъбите, режеща болка при вдишване, раздразнени венци, специални пасти и използване на вода за устна хигиена, и още много други.


starsmile baby

Дори след химическото избелване на зъби, ефектът продължава 7-8 месеца. След този период състоянието на зъбите се връща на предишното си ниво. С продуктите STAR SMILE ще получите избелване на зъби, което е безболезнено и не вреди на зъбната емайл. Процесът може да не е бърз - не за 30 минути, но е по-предпочитано да се извършва по-бавно и по-сигурно, отколкото бързо и разрушаващо!

Тези продукти са разработени със специална формула, която осигурява ефективно избелване, запазвайки при това здравето на зъбите. Процесът на избелване може да не е бърз - не за 30 минути, но е по-предпочитано да се извършва по-бавно и по-сигурно, отколкото бързо и разрушаващо! Важно е да се отдели време за правилното избелване на зъбите, като се спазват инструкциите за употреба на продуктите, за да се постигне желаният резултат без да се нанася вреда на зъбите и устната кухина.

star smile

Продукти за избелване на зъби STAR SMILE

  • Специална формула за ефективно избелване

  • Запазване на здравето на зъбите

  • Постепенен процес за по-сигурно избелване

  • Спазване на инструкциите за употреба

  • Специализиран за домашно избелване на зъби48 преглеждания0 коментара

Commenti